H et begon weer als van ouds: koffie met een stroopwafel vanwege de Covid maatregelen in de open lucht. Geen probleem, maar vertrekken gat niet als je koffie drinkt en Ben zijn motor nog even moet repareren. Het defect was zeer bescheiden en snel opgelost, althans als je begint met de juiste maat inbussleutel. Afijn het is gelukt, we rijden weer.

We stappen op en rijden richting Olst. Het zonnetje schijnt de temperatuur is heerlijk, het eerste stuk rijden we tot Vierhouten en daar wordt het tijd voor een broodje. Zelf meenemen natuurlijk anders heb je niks want de horeca is nog gesloten.

We gaan weer verder en komen op de dijk langs de IJssel. Laten het pondje links liggen en rijden lekker door naar Deventer. Een korte stop in Deventer en even overleggen waar we verder heen gaan besluiten we Deventer weer te verlaten en rijden naar Renswoude.
En in Hoenderloo hebben we een verplichte stop. Tante agent pikt Willem uit de groep met de mededeling dat hij te hard heeft gereden. 42 kilometer in de 30 zone. Tja, dat is te hard, maar waarom wordt alleen Willem hier aangehouden en kan de rest door. We reden vrijwel allemaal te hard. Nou ja beter 1 boete delen dan allemaal de volle mep. Door maar weer en via Renswoude komen we tenslotte weer terug in Leusden waar ieder zijn eigen weg gaat.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search