H et is alweer een hele tijd geleden dat we met de hele groep op pad zijn geweest. Vandaag waren we bijna helemaal compleet, alleen Robert ontbrak. Maar ja met een breuk in je rug moet je misschien niet gaan motorrijden. We dachten nog wel even langs te kunnen gaan, op de gezamelijke koffie, maar helaas was hij ook even niet thuis dus een nieuwe groepsfoto waar we allemaal op staan is niet gelukt.

Wel hebben we een mooie rit kunnen maken door de Betuwe, waarbij we zoals gebruikelijk een stop hebben gemaakt bij een kersen verkoopstalletje langs de weg. Want in juni moeten we de kersenoogst proeven. En dat was geslaagd! Moeilijker bleek het om de dijk te volgen zoals de navigatie wilde, dat mag gewoon niet meer overal. Hoewel sommigen dat niet altijd op tijd hebben gezien.

De Corona maatregelen zijn een stuk soepeler geworden, dus konden we ook weer op een terrasje genieten van de lunch. Op de terugweg vielen we langzaam maar zeker uit elkaar, maar uiteindelijk is iedereen veilig thuis gekomen en heeft een select groepje afgesloten op het thuis-terras in Leusden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search